Hi mum knpa bby sy x brpa nk myusu brat bdn pun slow naik bby umur 5bln.bby mnum susu dupro.

Ketinggian pun x ngam ,doc cakap terbantut. Mcam mna nak bagi tinggi boleh suggest susu apa x ...

1 Trả lời

mybe nk berubah bulan..stgh budak camtu. xpe bg je susu yg de ni dlu. sbb ank bulan dpn da start mkn. jd nt fokus kt makann da, xperlu fokus kt susu. coz susu time tu kira sampingan je. jd just prepare list mknn tuk ank bulan dpn. bg saya if ank naik even skit tu ok je. bab tggi tu nt awk tgk la pemakanan yg lbh nutrisi. biasa bab bntut ni sbbkn kurg nutrisi dlm bdn. actually semua susu ada bahan yg bgus tuk bdn even mna2 brand pon

9mo trước

ok² mum tq