Ibu hamil ada simptom batuk. Bole makan ubat dari farmasi kah

Kesan kepada bayi selepas ibu kena covid 19

3 Các câu trả lời

sy penah kena covid ms ngandung.doc suh telan panadol shj.ubat batuk xleh.lps tu kena long covid.tp ok je skrg dah 32w kesihatan mcm biasa.

ibu hamil boleh makan panadol saja. selebihnya banyakkan minum air suam. selalu jugak jadi bila pregnant. akan jadi batuk².

klu bli ubt farmasi ..gtaw pregnant....sbb nnti depa bg ubt yg bleh kita mkn....ada ubt btuk yg bleh ibu ngndung mkn