Assalamualaikum ..ada yg sama x dgn sy , 29 week dtg keputihan sampi area miss v rasa gatal tq

6 Các câu trả lời

bagitahu nurse.. nanti nurse refer doktor untuk ambik sample.. takut ada kuman gbs

2y trước

betul sis... keputihan ni takkan hilang... sekejap je takda... sama da dia kurang ataupun jadi normal... saya dah 3 kali kena muncung itik tu... sekarang 32weeks still ada lagi... nak kena amik ubat insert tu lagi rasanya...