Hai ibu2 nak tnye ada tak yg keputihan MCM susu yg degil dh dua kli msuk obat kdlam tp ttap ada lagi

Keputihan yg tak mau hilang

3 Các câu trả lời

Dah masuk ubat insert tpi dtg balik sampai masuk ward 🤣🤣 Sy minum air banyak-banyak (2-3L) sampai sy download app water reminder. Lepas tu makan Greek yogurt atau Plain Yogurt. Kadang-kadang minum air kelapa fresh dari buah. (No added sugar). Kalau rasa seluar dalam basah, sy terus tukar. Makanan sy control portion ikut diet suku-suku separuh. Kurangkan gula dan garam dalam diet. Setakat ni I'm feeling ok 😊

sy br 6/7week...tp ada darah pekat turun...x tak banyak macam period tp tarikh jumpa doktor 25hb 5 ni...adakah biasa bg awal pegnant??

Ye sis, sy dh bnyk kali msuk ubat insert. Kdang ad kdang tk. Sy mkn yogurt n mnum air masak bnyk2. Kurangkan manis.

1y trước

minum memang dah banyak MKN yogurt tu belum try lagi tq sis