sy ada keputihan x berbau tpi gatal,dah bgi thu misi,kena sruh pakai pantiliner je,bahaya tak ?

keputihan #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

baru kene ke? selalu klu mcm ni hoapital jarang suruh pakai pantiliner. mgkin awk kene pakai sbb nk check ye. klu keputihan ni lame² jadi bahaye.elok awk jage makan..boleh cube makan yogurt yg xde perase(natural) jgn makan bende² manis bnyk n bnyk minum air putih.moge keputihan awak cepat ilang.

5mo trước

sy tunggu hari nak bsalin dah tiba² ada keputihan

Sama sis.. sy pun ada keputihan x berbau tapi ada gatal2. Doc check & sy ada jangkitan kulat. Doc bagi ubat masuk dri bwh tu.. setau sy x digalakkan pakai pantyliner.. incase klu nak bersalin tpi x sempat jumpa doc atau checkup, bgtau masa di hospital..