Hello mommies apa tips utk kencing kotor ya? Tqq

Kencing kotor

3 Các câu trả lời

Banyakkan air kosong. Saya ni bertahun air kencing kotor, tapi sebab kerap minum air kosong, doktor pun terkejut dah clear. Tapi satu lagi tip ialah minum jus kranberi. Awak boleh tanya doktor kalau dia benarkan.

Biasanya kena bykkan minum air putih. Lagi 1, byk jg sarankan minum air barli..

8mo trước

okay trima kasih byk

Biasanya mmg kne bnykkn mnum air masak n kurangkn manis…2L sehari pon dh oky

8mo trước

ok trima kasih byk..sy mmg minum air 3ltr tp tetap sangkut 🥺kena ambil sample kencing tadi