Dilarang bersama suami

Kenapa yew x boleh bersama suami semasa kehamilan awal #firstbaby

13 Các câu trả lời

blh je . tp jgn ganas sgt . slow2 . sy mmg stop sbb brdarah slps brsama .

4y trước

sy alhamdulillah kandungan takde pape . slamat . rsau jgk org ckp kmungkinan blh gugur . sy doakn sis dgn bby takde pape 😊 kalau brlaku pape , terus rujuk hspital atau klinik je sis . jgn tnggu2 . wlaupon bnda tu kecik tu tp mlibatkn ksihatan dan nyawa ibu dan bby 😊

boleh je. maybe 3 hari sekali ke. aksi2 biasa je bukan aksi ganas.

takut Ad Effect kat baby.. jauh²