Baring telentang

Kenapa ye baring telentang ni rasa nyamannn sangattt. Kekiri tak kena , ke kanan tak kena, yang kena telentang jugakk. Aihh #sajashare #sajaborak

1 Trả lời

ye betul tapi nanti dh hujung2 trimester baring telentang pun dh tak selesa, sesak nafas rasanya.. tgh alami skrg, ke kiri salah, ke kanan salah , telentang pun tak boleh lama2.. 😂

10mo trước

awak berapa minggu dah? saya baru nak masuk 30w , betul2 . baring telentang pun tak boleh lama2. kadang sampai tak boleh nak tido dibuatnya.. mata dah kuyu , badan pulak baring semuanya tak kena.. sabar ajelah .. huhuhu