Berat tak naik

Kenapa ye baby saya berat naik sikit jee 3 bulan 5.3kg 4 bulan 5.6kg sedih la dh masok line kuning , baby bf

3 Các câu trả lời

anak saya 3 bln 4.8kg je. nak masuk line kuning jgk. kalau dah masuk line kuning sllu nurse ckp apa ye? 4 bln belum timbang lg .

1y trước

huhu. mcm tu ye. ank sy dh timbang 4 bln 5.2 kg belum masuk line kuning lg .. ni nk timbng 5bln plk minggu dpn

naik line kuning? berat baby sy 5.6kg 4 bulan normal tk naik line kuning pun.da tgok btol2 ke?

1y trước

baby sy boy

Sleep routine okay?

1y trước

Tido kejap je