Pregnant 5 bulan

Kenapa ya start masuk usia kandungan 5 bulan prut sllu mengeras ?#ingintahu #firstmom

5 Các câu trả lời

Saya pun rasa mcm tu tapi sekejap sekejap ja. Process rahim kita tengah nak membesar. Sebabtu rasa mengeras, bila kita ubah posisi rasa tu hilang kan?

10mo trước

betul awak, cuma lama sgt rasa nya nk hlg

Depends, if sy, kalau mengeras biasanya kalau sy lapar or too tired..

11mo trước

faham, mungkin penat kot sbb seharian berjalan beli beli brg, terima kasih atas info nya

Sy lau kenyang sgt, perut mengeras la..lama2 atau buang air ok

10mo trước

ye baruu perasan 😂

sy pon klu terlalu letih mmg akan mengeras

10mo trước

rasa nya yaa, sbb seharian jalan2

Perut dh besar

10mo trước

nk mbesar lagi ye