1bulan 4hari

Kenapa selepas menyusu baby muntah...walaupon da sedawa kn..ttp muntah sikit ii tapi bnyk kali..susu badan sepenuhnya...#pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

kalau ank sya dia terlebih susu , sbelum nk bg 3oz sekali gus tapi lpas mnum dia muntah . smpai kluar ikut hdung. then sya kurangkn ke 2oz sekali mnum . baru lah tak muntah ! tapi kena bg 2jam sekali . normal kalau dia msih tercari2 sbb mmg sifat dia nk menggonggong 😮‍💨

2y trước

Ouh yke...sy xtaw la ble oz sbb dy direct je tapi lama isap...tapi law lepas lama 3/4 jam ad xnyusu bgun tido mesti muntah

maybe dia terlebih susu kot .

2y trước

maybe dia hirup udara time myusu or cara lekapan tak btul bole jadi juga.