NAJIS BAYI USIA 22 HARI

Kenapa najis ank saya ada warna merah2 yer..??Baby saya hisap susu dada je...#firstbaby #firstmom #seriusnanya #ingintahu

NAJIS BAYI USIA 22 HARI
2 Các câu trả lời

Baby sy mcm ni tp darah xbyk mcm dlm gmbr tu just ckit2 pun dah risau terus bwk g klinik then klinik bt surat refer hsptl... Mse kat hsptl dktr amik darah 3 tabung utk cek buang pinggang.. Jgktn virus atau kuman.. Atau msalh lain alhamdulillah semua result ok n xd mslh.. Mgkn sbb susu ank sy mnum susu fm.. Now sy cuba kurangkn sukatan susu n lbihkn air je dlm bancuhan susu... Dktr pun ad bg antibiotik utk 5 hari bt baby sy...

1y trước

Oookk

better bawa jumpa doktor la, takut apa2x.

1y trước

Okk