Masih Negative lewat 7hari

Kenapa masih negative even dah 7hari lewat? Kena cukupkan 14hari ke? Ataupun hormon bermasalah? Period regular 28-29hari dan ini kali pertama delay period. Bila check, negative. Hampa.

6 Các câu trả lời

sy pn regular period.. check sebulan pertama asyik negatif je.. hampa. sedih... nk ngisss... . tp bila masuk 35 hari leweat, saje check upt dan alhamdulillah positif.. in shaa Allah, jika ade rezeki, Allah akan bg ☺️

Sama lah awak. Period regular 28hari.. Tapi harini dah 32hari saya delay period. Check upt negative.. Semalam, harini dok kena kencing tak lawas. Pagi tadi turun darah sikit.. Emmm..

Lewat x bermakna pregnant awak. Saya dulu sblm pregnant pon selalu lewat selalu berharap tapi bila x da mmg terasa hampa sangat. Bila saya tak terlalu berharap baru lekat. Jgn stress2.

Maaf ya ibu2, delay period tak semestinya +ve preggy. Mungkin ada masalah perubahan hormon @ stress. Apapun jika itu disusuli dgn berita baik, syukur ada geng

sy sis dah delay 2 bulan lbih. tp still negatif. 18/2 ni genap 3 bulan. moga ada beritaa gmbira buat awak dan sy. doakan yee sis semuaa😊😊😊

saya 25 hari delay . sd 3 kali check negative . last check upt 17 hari delay . still negative . counting day 30 hari delay bru check lagi .

5y trước

Sy dah period so cycle dah sy akan berubah ke? Dr 28days ke 37days. So untuk next month taktau cycle back to normal or tak 😢