Baby kicking

Kenapa masa baby gerak mcm tgh berzumba dlm perut tpi bila kita record dia terus senyap seribu bahasa ya 😂 bila tak jadi record eh dia gerak balik mcm tgh berzumba dgn rancaknya 😂 eeee lahai baby ni mcm tau tau je sape sama mcm situasi sy 😂🤭

2 Các câu trả lời

sama macam baby saya. bila kita pegang phone nak record terus senyap kalau tak, sampai senget senget perut ni dia bertinju dalam tu 🤣

sama sis , kalau sy nk record kan auto dia senyap 😅 sy letak je phone terus dia bergerak mcm mna terkeluar dari perut 🤣