Perut buncit

kenapa lepas kawen ni rasa perut buncit tp belum ada isi ? spe geng?

12 Các câu trả lời

Sy jgk sis.. blm ada isinya. Tp muncit . G opis org pgg ckp eh dah ada isi ke? 😅Aduhai. Jnuh cover tiap hari. Kan bgus kalu bbtul prgnnt. Xyh nak cover perut ni lagi dh. Pnt taw hari2 thn nafas. Btw sy ni kurus je orgnya.. tp perut muncit. 😔

Sama lah. Ingt kan buncit sebab mengandung tapi bila scan baby tu kecil je perut je besar padahal sebelum scan cakap sebab baby buncit 🤣

Geng .. haha ! Skg boncet lemak , mana tahu nnti kita sama2 boncet ada bby .. amiinn ..

Hahahahaah sama la sy, isi lemak je, bila la nk ada isi bby. Berharap sgt😘

Samelaaa... Siap husband buat perbandingan lagi perut dulu ngan sekarang 😤

Saya pn mcm tu juga sis. Tapi bila pregnant, tak besar mana pulak perut 😅

sama lah kita 😄 insyaallah mane tahu ade rezeki baby lepas ni hehe

🙋‍♀️Sama. Hahaha Konon nak diet tapi nan hado. Hahaha

Haha sbb tgh bahagia tu... mkn je..

Tanda Isteri bahagia 😂