Babybump belum muncul

Kenapa kandung saya sudah 15 minggu 5 hari tapi belum ada nampak babybump? Risau pula rasanya #ingintahu #firstbaby #1stimemom

15 Các câu trả lời

xperlu risau sis.Masih awal lagi tuu nanti InShaAllah 7bulan keatas akan mula nampak bby bump😊

3y trước

sama2..enjoy your pregnancy 🥰

1st pregnancy kadang2 ada org memang lambat nampak babybump. Tak semestinya semua org sama

3y trước

oh begitu, terima kasih untuk info ini

sy plk 15w 2 d nmpk bbybump..Bsr plk tgknya tkt cmpr dgn prt buncit😂😂..second bby

normal Awk don't worry okay.slalu first time mmng x nmpk sgt dah sarat nnti baru la nmpk❤..

3y trước

ohh, thank you 🥰

sy lgsung x nampak sampai bersalin.. perut kecik je.. alhamdulillah anak sihat❤️

3y trước

syukur 🥰🥰