2tahun5bulan

Kenapa eh anak saya setiap kali bangun tidur mesti akan nangis. Jarang tak nangis, padahal takde sesiapa pn kacau dia tengah tidur. Tidur pn kadang saya dodoi kadang tertidur sendiri...bila tanya mak or mak mertua semuanya sb dah terbiasa dari kecik selalu menangis..saya buntu,stress tak tahu nak buat macam mana...#bantujawab

1 Trả lời

kekdg sbb dh jd rutin harian + habit dia nangis tak ceria waktu pg.. atau maybe dia tak ckup tido dan tido lewat pun blh jd faktor mcmtu bila bgun jd nangis sbb tak puas tido..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2t trước

ntah la..apa punca dia tak ceria. Padahal tidur awal,paling lewat pn pukul10