Normal ke baby da taknak susu ibu baru 3 bulan lebih

Kenapa baby da kurang susu badan. Tgh mamai boleh hisap banyak sikit Lau tak main2 je hisap bersaat je lepas tu da taknak.. 4/5 jam tak nak susu . Bila paksa taknak sampai menangis2 jerit bila suap puting. Da pam letak kat botol pun tak nak gak minum.. Lebih suka hisap jari.. Bila lewat mlm baru minum banyak sikit#firstmom #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Nursing strike 😊

1y trước

InshaAllah awak cuba la. Tips ni bukan saya yang reka tau. Saya dapat daripada lactation counselor. Good luck 🌹

ada bg fm?

1y trước

Tak penah Bg fm , beru cuba pam susu letak kat botol tp taknak gak..