Hai mommies. Saya baru check kandung 7 minggu tadi tapi takde doktor cakap tak nampak kantung.

Kemungkinan kandungan luar rahim. Ada experience tak mommies yg pernah alami macam saya?

4 Các câu trả lời

saya pn kalau ikutkan harini 8w3d, tp kemarin scan doktor kata xde kantung... doktor ckp kena tggu 2w lg,mayb sbb awal atau luar rahim... jd kena tggu 2w jgk la, scan lain...10ttc.. doakan sy ada rezeki zuriat sendiri..

Masa jumpa doktor tu, ada tanya ka soalan tu? 😅 Doktor cakap kemungkinan kandungan luar rahim ke? Kalau ya, sepatutnya dia refer awak dekat pakar. Bukan main lepaskan je. Bahaya tu kandungan luar rahim.

7mgg jika kandungan ektopic dh pecah sis. Betul ke hamil 7mgg? atau sbnrnya msh awal? jika doc susoek ectopic, sis dh berada di hosp skrg

confirmkan lah dgn dktor. double scan dekat swsta sama