Night time breastfeeding

Kelan po ba dapat mag stop ng night time breastfeeding o feeding milk? Kailan po ba na nag start na syang kumain ng solid food? # #

2 Các câu trả lời

may LO still wakes up in the middle of the night to look for my breast and feed kahit nakapikit. and formula milk at 5am. then sleep na sia if ok na sia. i dont plan to stop yet since feed on demand pa sia. others stop breastfeeding at 2yo. my LO is going to 3yo and still on mixed feeding. pero she drinks formula milk from a cup na on waking hours.