Siapa ade rasa kebas2 di area bwh dada atas perut swktu hmil.. Sya dh 32w kerap rasa kebas, normal x

Kebas di area bwa dada ats perut pd 32w

2 Các câu trả lời

Saya sis . Bawah tengah bra tu kan ? Rasa kebas . Pastu mula la susah nk curi nafas . Saya selalu mengiring kalau jadi camtu , berkurang la sikit

2y trước

Saya mmg dah takboleh terlentang dah sekarang . Betul2 rasa mcm semut2 tu 😂

sya kebas tu kejap ada kejap x da , sya 31w .. sya usap2 je bahagian kebas tu bagi reda sikit ..

2y trước

mgkin la kn.. harap mmg xde ape2 la..