period lepas miscarrige

hi kawan2...sy dah sebulan complete miscarrige without d&c...tapi x period lagi...normal ke dh sbln gugur tpi blum period...btw dulu sy ggur msa 6w...sy nk tggu period nk tgu waktu subur untuk rncang smula...tpi blum period...kawan2 pnah x ada mslah yg sama...boleh share pngalaman..nie 1st miscarrige sy??

2 Các câu trả lời

Sy lepas gugur pun period datang lambat. Almsost 60 hari baru period. Tu pun sikit je. Kadang2 lepas gugur memang hormon terganggu sikit.

5y trước

tq awk sebab share pengalaman awak...bnyak jgak sy google semua pun xmenentu..

D&c tu apa eh