Salam , semua . Nak tnya? Anak saya minom lactogen berak2, tp x kembung. Susu lain mahal , kembung.

Kawan2, sy baru anak first. Bagi susu lactogen pada anak, nak masok 2 bulan ,anak selera tp berak2. Bg susu lain, semua xnak, sembelit , kembung. Ada cadangan x?

1 Trả lời

Waalaikumsalam mummy.. Kalau baby dh ok ngn lactogen xpa.. Teruskan shj. Tp keep monitor je berak dia.. Najis kuning dan berak tiap2 hari... Ok dah tu..