TAHUN 2023 kebanyakan Baby girls😂 Tahun 2024 Rasa2 Baby boy atau Baby girls yg banyak???

kawan2 , anak abang saya dan bila sy pergi Klinik pun semua Baby Girls Tahun 2023,…Sy pula Scan2 tk nmpk jentina tpi sy paling selesa tdr sebelah Kanan ,kata org klu lebih selesa tdr menghadap sebelah kanan mksdnya anak perempuan….First moms#ingintahu

4 Các câu trả lời

kalau saya sebelum dari scan jantina saya tgk dari first ultrasound 8 minggu saya tgk kedudukan uri kat kanan atau kiri last2 pegi scan mmg betul ikut yang kedudukan uri tapi taktahula teka betul ikut nasib atau apa hahaha🤣

2024 my mom tambah 2 cucu perempuan... My mil not sure yet sebab biras I baru 3 bulan... And i preggy girl i selalu tido mengereng kiri lagi selesa or i dah terbiasa ngereng ke kiri tahu lah...

5mo trước

Bagus utk peredaran darah jg tu tdr belah kiri

Kakka & adik saya bby lahir 2023, dua2 boy. Saya lahir hujung bulan ni scan girl.. kalau tgok chinese calender pun anak sy girl..

5mo trước

Wahh…Good luck bersalin …Me due date 23/2/2024🤣🤣 scan2 tak nmpk

keliling saya pulak semua baby boy tahun 2023 😂

5mo trước

banyak baby boy tahun ni