Hb tinggi

Kat sini siapa ada pengalaman hb tinggi? Last check up saya minggu lepas hb 14.7. Nurse cakap kalau hb tinggi risiko baby kecik. Saya slalu cuba dropkan sikit hb saya dgn minum teh n kopi tiap2 hari. #firstbaby #34week4days

13 Các câu trả lời

saya hb 15.2 nurse xde ckp ape pun ..

5y trước

oo saya 7week sis .. tp xlama .. syaa bru jaa minggu lepas gugur .. kandungan xmnjadi

12 ngam2😂

5y trước

Alhamdulilah 😍

Sy plk hb rendah smpai tumph drh wktu bersalin.. 😫 Nk sdang2 je hb.. Semoga dpmudahkn sis

5y trước

Saya nak try iberet..tapi kena consult dengan doc dulu kan..rse kalau xnaik juga..maybe doc akan tukar ubat kot..