Hai sya nk tnya mcm mna nk hilngkn drah gemuruh time checkup preg.BP selalu naik tak pernh ok.

Kat rumah check BP okey je... #firstmom

1 Trả lời

Haha sama macam saya sis. Masa awal2 dulu ya. Pastu lama2 okay dah. Awak nervous ke? Atau awak rasa penat? Cara saya, sebelum nak check tu saya akan bertenang and take a deep breath. Lepas tu saya akan bersandar tegak kat kerusi masa check BP tu. Sebelum pergi KK, saya akan pastikan yang diri saya tak penat. Kiranya bangun pagi tu saya chill chill je. Maaf kalau cara saya ni tak membantu awak.

11mo trước

I see. Faham🤭Sama dengan saya masa mula2 tu. Sebab everything was new to me. Rasa macam awkward, rasa macam ada buat salah sedangkan tak ada apa pun. Nurse okay je😅. After 2-3 kali checkup okay dah.