Perut Keraś...

Kandungn bru 5 bulan tpi prut bhgin atas asik2 kras dn x slesa ade ptua atau ubat yg sy bleh amik x?

2 Các câu trả lời

kalau dah selalu mengeras awak kena refer doc. saya 5 bulan juga buat tak pernah pula perut mengeras. paling paling pun lately ni just sakit pinggang and pinggul je. if rasa tak sedap hati pergi check. sebab kita tak tahu apa yang jadi. and do not take any ubat. seeloknya terus jumpa doc.

Same sis sy pun 5 bulan lebih perut keras & rse tak selesa mcm megah gitu . dah refer doktor so far tkde ape pun just sy ni angin kuat sangat tu yg perut rse megah .