normal atau tidak?

kandungan usia 36w, normal x kerap mengeras setiap sejam skli ? baby gerak so so gitu.... Dan kerap membuang pun cirit je.

2 Các câu trả lời

untuk saya normal sebab saya pun kena macam ni 😂 tapi saya dah 40 weeks, baby masih selesa takmau keluar. Apa-apa pun kalau awak rasa risau dengan kesihatan baby, pergi scan doktor. Semoga baby awak dalam keadaan sihat 🥰

mcm nak bersalin je.. cirit n perut mengeras😱

1y trước

tapi takde kluar darah or lendir hmm.. anak frst ni 😭perlu g hospital ke ? atau tunggu klu kluar darah or mcm mane ye?