placenta previa type 4

hello .kandungan sy 21 minggu .dr detect PP type 4..ada sapa2 kat sinj yang berpengalaman mcm saya tak. serius risau .. ☹️

3 Các câu trả lời

Sy pregnant 24minggu, pp type 4 jugak. Baru 2 hari lepas scan dgn pakar o&g. Pastu sy tanya la kandungan ni kan baru lagi, so baby ade mse lagi nak berpusingkan doctor? Pastu doctor cakap tak akan naik awak, kalau naik pun dia naik sikittttttt je, memang agak membahayakan. Sy diam seribu bahasa 🥺 dalam hati mampu berdoa je supaya allah boleh naikkan placenta tu, and dalam masa yg sama pujuk jugak kt baby suruh bawak naik placenta tu..masa sujud pun sujud lama². Hmmm perasaan ni allah je tahu🤧

11mo trước

sama la kita..perasaan yg xleh nk ckp kan sedih sgt..huhuk..

bed rest je..klu ada bleeding segera ke hosp