BADAN BANYAK ANGIN

Hi , kandungan saya dah 6minggu 6hari . saya nak tanya , saya kerap sangat sendawa , ada yang sama macam saya juga ke ? and kerap sendawa ni normal ke ? #bantujawab #firstmom #ingintahu

7 Các câu trả lời

Sy kentut sepanjang masa. Adik ipar lalu pun sy kentutkan je 🤣 Kalau tahan jadi sakit perut pulak. Mmg normal mcm ni. Sy kalau tahan rasa mencucuk2 angin tu.

Samala saya sampai kembung perut. Tak lalu nak makan sbb perut penuh angin. Nak sapu minyak tak boleh pulak emmm

sama dgn sy sis. tambah pulak tgh takde selera nak makan. lagi la buat perut masuk angin.

normal sis.. sy pun begitu🤭janji kua angin,. jgn biar angin penuh kt bdn

Normal sis.. saya pun sama week mcm sis. Tiap hari perut rasa bloating je

normal sis.. sendawa, sampai jd gastritis, sakit kpala, perot bloated

Badan mommy awal pregnant mmg beringin. Hehe, kita selalu terkentut.