Tekak berasid, berangin loya

Kandungan saya 6 bulan. Pernah tak mami semua alami macam saya? Sakit dada, tekak rasa berasid berangin loya nak muntah. Padahal makan jaga macam sebelum ni. Kenapa macam tu ya? Nak makan ape untuk hilangkan tekak berasid ni? Saya bekerja susah hadapi 🥲

1 Trả lời

puan kena gastrik tu ..jln yg ada kne makan dlm portion yg sikit tp kerap..kalau x nnti akan alami mcmtu .contoh mcm makan kekcg ke.. bg alas perut..mkn biskut ke.atau halwa buah kering blh bli di kedai arab...jika puan kje office in shaa Allah senang nk mkn bila rs lapar kena stanby something blh kunyah2 dlm beg stiap kali nk prgi kje.mg dpmudahkan segalanya amiin