Rasa menolak di bahagian vagina

Kandungan saya 32W 5D,memang akan rasa baby bila gerak terus rasa ada mnolak sampai ke vagina ke?asal bgerak mesti sakit2 bahagian tu

5 Các câu trả lời

sy 33w...rasa juga bby gerak² kt bawah...minggu lepas scan 32w bby songsang...doc ckp kepala kt atas...kaki kt bawah agaknye yg gerak² kt bawah tu kaki bby la kot..

samee. sekarang 34w, rasanya since 33w dah rasa mcm tu. kadang rasa mcm baby tengah godek2 je bawah tu, atau tengah main picit2 pundi kencing 🤣

3t trước

haha takpe. boleh study balik. banyak sharings kat yt/tt mcm mana nak bersalin. lagipun dah ada exp, nanti sampai masa, inshaAllah memori tu datang balik 😆

Yes, sakit! Takut turun tanda awal, baby pramatang lagi

3t trước

Sakit Vagina, takut turun tanda, salin awal

normal