Covid covid

Kandungan masuk 6 bulan dan sekarang saya positive covid...kene pegi klinik atau hospital ke? Mintak pendapat semue 😭#ingintahu #firstmom #pleasehelp

Covid covid
2 Các câu trả lời

update mysj. kuarantin di rumah 5 hari, hari ke 5 test semula. klu ada appt kk bgtau misi utk reschedule balik. meanwhile klu demam, mkn panadol biasa saja. klu sakit tekak/selsema buat air lemon madu panas dan minum. keep hydrated, air masak jgn tinggal

Kalau ragu2 cuba awak call klinik tmpt awak checkup. Tanya nurse awak