Saiz perut

Kandungan dah masuk 12w, tapi perut still nampak mcm tk pregnant. Is it normal? Sbb waktu preggy previous 1st and 2nd tk mcm ni. Masuk 12w, perut dah buncit sikit kedepan.. Yg ke 3 ni mcm curious sikit. Ada opinion tk boleh share?

22 Các câu trả lời

Sama sy dh 12w pn perut x nmpk lg. Smpai ade yg ckp mengandung ke tidak nie.nk2 je tepek buku Pink ats dahi org tu.

Saya dah 36w pun kadang orang tak perasan. Lagi2 sebab pakai tshirt muslimah. Asalkan baby membesar ikut range.

As long as pengkembangan bayi seiring dgn usia kandungan its normal puan. Base on experience 1st pregnancy sy.

ada setengah org begitulah. takpe asal baby sihat ye. saya pun selalu tgk perut saya 😆 #secondbaby

mungkin sis tinggi perut tak nampak..saya da 20 weeks pon perut masih tak berapa nampak.

normal jer tu. time masuk 4/5 month macam tu baru nampak sikit baby bump saya

30 week in shaa Allah.. besar perut nmpk dah.. 12 week trlalu awal...

Normal. Saya dah 25 weeks pon perut tk brpa nampak huhuu

asalkan baby ikut saiz perkembangan dia ok dah...

12w msih kcik sis...sy prut 7bulan bru nmpak..