Redoxon @ Flavatte

Kandungan baru masuk 6w..before this miss miscarriage..siapa pernah ambil untuk bg badan cergas tak letih selalu nak baring @ tido?

2 Các câu trả lời

Tak perlu vitamin tambahan kecuali atas nasihat doctor. Bisa untuk trimester pertama ni cukup amik acid folic je. Jangan pandai² sendiri sis sbb xtau kesan pada kandungan nanti. Lebih elok amalkan mknan seimbang atau lebihkan makan buah drpda amik supplement. Jangan ikut² cakap org sebab badan kita xsama dgn badan org lain.

xperlu. mkn je folic acid. mmg 1st trim bdn cpt penat mmg hormon berubah, masuk 1 nyawa lagi dlm bdn kita.