appoinment hospital

kalau nak bersalin kt hospital kerajaan, takyah buat appoinment apa2x kan?, just pergi je kan?, #firstmom

2 Các câu trả lời

ya betul .. bila turun je tanda, terus pegi ke kecemasan, bawak buku pink, ic dan salinan sijil nikah .. saya baru ja call hospital utk confirmkan .. tapi kalau hospital swasta, bermula 7 bulan dah kena buat checkup sekurangnya 3x checkup baru boleh bersalin di swasta ..

2y trước

okay baik, thank you informkan sekali dgn swasta mcm mana. 😊 .

Ya. Tp bawa buku pink, ic utk rekod.

2y trước

okay baik, thank you . 😊 .