Susu kambing

Kalau minum susu kambing masa pregnant betul ke anak takde kuning lepas lahir? Ke mitos je?

3 Các câu trả lời

sy suka minum air kelapa masa pregnant anak 1st. kuning anak x tgi lgsg. 3x check up je kat klnik. so sy sarankan baik minum air kelapa je sis baik utk kita baik jugak utk baby.

Saya minum susu kambing dari first trimester sbb banyak manfaat instead of kuning.. Kalau kuning tu possibility sbb darah awak darah O

Mitos