Confirm pregnancy

Kalau kita test awal pagi tapi satu line, pastu tinggal upt dalam tandas, balik kerja tengok upt naik double line, kira positif ke? Curious sangat🥹#firstbaby

5 Các câu trả lời

Dikira false positive. 1. Kalau delay period - tunggu 1 ke 2 minggu lagi utk test 2. Kalau ada instinct diri pregnant.. Jaga makan dan mnum.. Bykkn mknn berkhasiat.. Mnum susu, makan buah dan sayur² Mcm sy, sehari delay period mmg nampak fainted line.. Badan pun xsedap.. Mmg suspected pregnant dh.. Jnis stok upt byk kt rumah.. Sy test every 3 days.. Alhamdulillah.. Line tu smakin terang n dh hari ke 10 delay mmg terang sgt² dh.. Tunggu lg 2 minggu baru pg scan InshaAllah..

Selalunya org ckp evaporation line. Tp kalau saya, its confirm. Sbbnya last time I test pagi tak nampak, tiber malam tu ada samar line. Then bila I test the next week terus slowly pekat. Bagi I la, I believe it’s double line. Nanti you try test lagi ya

11mo trước

Boleh jadi kebetulan awak mmg pregnant. Mungkin awk test tak sampai 10 minit awak dah tinggalkan & dia naik double. Yg awak tgk mlm tu line samar yg appeared pagi tu. Boleh jadi jugak upt single line sbb hcg level awk belum tinggi sampai keluar evap line sbb terlalu lama, next week double line sbb hcg dah tinggi

Awak try lagi & tengok tepat after 10 mins. That’s it. Kalau within that time double line even samar, In Sha Allah awak pregnant. Lebih dari tu evap line saya pernah kena & tak pregnant. That’s why kena follow instructions kt kotak upt

Nope. Invalid result. Tu evaporation line. Boleh test lagi ☺️

boleh tunjuk gambar upt tu?