14weeks 1day

Kalau kita da 14weeks.perut kita da boleh nampak or Ada rasa keras ke?. Sebb saya berbadan besar Dan rasa mcm banyak lemak je. Heheheheh. Tapi kalau makan sikit memg mengah terasa sampai atas. #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab

5 Các câu trả lời

Saya dah 17 weeks, pagi nmpk perut boncet kecik je, bila besar rasanya boncet lps makan hehe.. kalau sis prgi scan tengok baby okay, sihat, berat ikut minggu, insyaAllah all okay rasanya.. mula2 sy risau juga, sbb first time mom kan, byk tak tahu.. perut sy tak nampak bump tapi doc ckp biasanya mmg mcm tu, katanya bila dah 6-7 bulan dia tetiba2 bulat je, sbb kalau baby sihat, dia cpt besar.. selagi tak ada spotting atau tanda2 yg pelik.. tapi sis scan tiap bulan utk checkup baby okay 👍🏼 n jgn lupa mkn supplemen utk perkembangan baby.. kena slalu positif ❤️ boleh tengok kat sini.. https://www.tiktok.com/@drizzatgynae/video/7363617117360459026?_t=8m0SVt0oL5s&_r=1

4t trước

Same la macam saya 😅

Sy dah 16weeks . Tapi perut masih tak berape nampak . Mybe memang jenis perut kecik kot . Tapi pelik sebab badan sy berisi 🤣 . Tapi sokay selagi baby sehat aktive . Mom jangan risau okeyh . Think positive

Kalau i, i nampak buncit sikit dari biasa walaupun baru 14w 🥹

4t trước

ouhh yee.. baik sis hihi

thank you sis..

tak. awal lg