Tips cepat bersalin

Hi, kalau ikutkan due semalam 1/6 saya bersalin..tapi masih tak ada tanda lagi.. ada tak ibu ibu yang berpengalaman boleh share tips nak bagi ada tanda bersalin. Baby memang dah kebawah dan area bawahpun dah rasa ngilu,tapi masih belum ada tanda lagi. Tak ada contraction,keluar lendir atau pecah ketuban. So kalau lah ada tips yang menjadi mohon share ya🙏 saya first mom, harap boleh bantu.. terima kasih ❤️

1 Trả lời

https://www.instagram.com/reel/C7QfNSgN7eG/?igsh=MWdvb3NkY3dmcW5yOA== boleh cuba ikut tips ni. thn lps sambil berdoa, zikir n bykkn berjalan, sy buat semua ni dkt rumah n masa dkt wad jugak

4mo trước

terima kasih ❤️