Tak larat sangat

Kalau ikt kn ... Baru nk msk 27w.. tapi rse xlrt sngt da.. kenape ye? Sblm ni okay je... Ni ank ke3... Xlrt penat dia... Lain mcm sngt... Kadang isau org ckp ngade2 🤣 #seriusnanya

16 Các câu trả lời

klo aku masih larat bru 20w tp kemalasan ni yg membuat kan aku tak larat🤣 malas nk buat apa sja

faktor umur sis... 😂saya umur 34, pregnant anak ke 2 pun dh rasa mengah n letih

sama sis , x larat tu lain mcm😂 sya ni yg ke6 pon mmg x larat tpi kdng dtg rajin nya

Sama la, pernah nangis sebab rasa tak larat sangat padahal baru 6bulan😅

sy pun mcm tu sis da nk msuk 28 weeks ni penst ye lain mcm

pembawaan kot 😂