Gdm on diet control

kalau gdm on diet control kena bersalin awal jga ka ?? dgr² y ada gdm kena beranak 2w awal... betul ka? sy due date 31/3.. masa puasa... kot² la x sempat puasa nak rasa makan makanan ramadan .hihi#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

12 Các câu trả lời

Ikut pgmln sy gdm on diet ..wajib beranak tak lebih 40w.. admitted sehari sblum dan planned induce..

5mo trước

betul tu pengalaman sya 2018 sngkut gdm..tp on diet la..kena admit awal sehari..esk tu terus kena pksa bersalin..