Gender Baby

Kalau dh scan nmpk mcm ni mmg yakin ke? Atau bole berubah sbb dr ckp ni bukan tali pusat. Gmbr ni bru 18w bole x mommy² kat sini share pengalaman scan gender baby boy ni😊😁#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

Gender Baby
7 Các câu trả lời

sy smlm scan 17w. awal awal dia da tunjuk bird dia . sama mcm gmbr awk ni . katanya kalau laki mmg sng nmpk . dua tiga kli jgk doc tgk pastikan laki . biasa takkn berubah la.. kalau da mmg nmpk bebird dia . hehe .

1y trước

tq awk dgn komen ni bole yakin nak beli brg baby boyy nnti🥰

Sama la saya pun scan 17weeks boyy. Semangat dia tunjuk dia boy tak tutup2. Alhamdulillah. In sha Allah betul kot. Nanti 20 weeks ke atas dr suruh buat detail scan pula mungkin boleh confirm betul2 balik.

1y trước

Kann. Ameen Moga dipermudahkan jgkk

mcm sy ni masa 18w sonoghrapher ckp boy tapi bila scan kat kk 20w doktor cakap girl pulak....haha kite nye xpandai tgok sgt scan ni. nnti tunggu detail scan ni pulak nak tgok boy ke girl.

1y trước

minggu ke 20 - 24 doc cakap sesuai

Cfrm baby boy. Baby boy memg senang nk nmpk mcm sy dulu scan 16w pun dah nmpk bebird smpai lahir memg dpt baby boy🤗

1y trước

thank u awk🥰

Boy senang nampak. Kalau tak yakin boleh buat sekali lagi masa detail scan.

1y trước

Saya pun scan 18 week nampak boy. Excited nak beli brg

sye scan 18week, dapat boy . 2-3 kali ulang jugak dpt gmbr mcm ni

1y trước

Scan 2d ke sis ?

boboi tu

1y trước

Dr kata boboi sbb nampak bebrd dia cuma risau bole lain nak minta pendapat mommy yg dh pengalamn scan boboi ni😁