Curious About Baby Movement

Kalau dari pukul 9 pg sampai pukul 5 baru rasa 5 kali baby gerak, normal x? Ke kena refer PAC?

4 Các câu trả lời

dulu masa saya 1st baby pun ada juga jadi macam ni , baby kurang gerak saya g terus hospital rupa2nya baby kuat tidur buat ctg itupun nurse yang goncangkan baru ada dia bergerak .. kadang2 kita kepenatan buat aktiviti seharian kan itu yang baby slow atau kita busy tak sedar pengerakkan baby ..

2y trước

alhamdullillah puan

Saya biasanya kul 2 dah cukup 10, tapi satu hari tu , kul 5 pun masih lagi 3 kick. Terus ke pusat bersalin berisiko rendah. Kene warded dua malam utk pantau jantung baby guna mesin ctg.

2y trước

So apa progress ctg ye?

Dh brp minggu? And dh try rehat etc.

2y trước

32w. mybe sy xckup rehat kot. sbb smlm sy tido lewat

sorry tanya PAC stand for what?

2y trước

PAC stands for patient admission centre