39w5d. Confuse false contraction @ real contraction

Kalau contraction macamni,kene pergi pac @ belum ya. Time keras tu rasa sakit tapi boleh tahan.takde turun tanda apa lagi cuma nak tidur tak lena dtg sakit ni.tick dulu n try sambung tido.nk tgok smpi bila rasa ni.

39w5d. Confuse false contraction @ real contraction
2 Các câu trả lời

Sy ada tengok video Dr, kalau dalam setiap 10min tu ada rasa contraction dan makin kuat, kena pergi hospital. tak payah tunggu turun tanda sebab tu pun dah mmg salah satu tanda. plus dekat apps ni pun dah ada dia explain pasal Braxton Hicks, early labor phase, active labor phase. so kita decide la nk pergi ataupun tak

1y trước

tq ye.sy la org y post kat atas tu 😆 sy dah pergi hospital dah.bukaan 3 cm rupa ny.mohon doa kawan² dlm ni ya harap sy cpt bsalin.🤲

Pergi je sis, walau tak turun tanda lagi, skrgnya doc cek bukaan. Macam saya smlm manja2 je, kebtulan cek BP di KK, skli naik, trus refer PAC, smpai PAC dorg cek 1cm dh, sbb BP tinggi trus admit wad, cek pkl 1, pkl 7 ptg trus turun tanda darah tu, pagi ni saya induce, harap cepat bukaan

1y trước

sy pergi dah sis.alhamdulillah sy dh slmt bsalin.nnti sy free sy ceritakn pnglmn sy pula ya