bersama selepas pantang

kalau buang luar selamat tak ya? saya belum ambil pil perancang, kalau makan morning after pill ok x kalau risau.. #SeriusTanya

4 Các câu trả lời

kalau sy nak bersama, sy tengok kalendar dulu, make sure bersama bukan pd hari subur. buang luar pun ada risiko untuk hamil juga, unless kalau husband pakai kondom. morning after pill tu boleh makan tapi jangan kerap.

Selamat tapi still ada chance untuk pregnant sebab pre ejaculation fluid. Better double triple protection. Track hari subur, pakai kondom, buang luar. BTW saya rancang sendiri. Alhamdulillah anak dah 2y++

3mo trước

Macam yang saya nyatakan di atas. Double triple protection. Yang paling penting dalam rancang sendiri ni kerjasama dan komunikasi dengan suami. Apa2 kena berbincang suami isteri.

X brapa selamat, dlu pn pernah merancang sendiri buat mcm ni tp pregnant juga sdgkn bukan waktu subur. Better ambil je pil perancang klu mmg plan xnk pregnant dlu

3mo trước

sis makan pil perancang yg kk beri or beli sendiri

Depend jgak kot. Mcm sy rancang sendiri dgn husband. Mmg buang luar 4tahun tu. Anak genap 4tahun pregnant baby no 2. Hehe