Selalu lapar

Kalau breastfeeding mmg selalu lapar dan haus ke? Momies yg bf selalu mkn berapa kali sehari?

7 Các câu trả lời

Normal sis...sya breastfeed ank 1st dlu..mmg rase nk mkn jer,nak plak klu lepas menyusu kan ank,kdg time tgh nyusukan ank pn perot dah brbunyi...sehari tu kdg lebih 3/4x gak makan..hahaha..😄

betoi sis...cepat lpaq n dahaga lepas mnyusu...bdan pon koi naik nie hehehe...keja nk mkn ja xdan nk kira bpa kli hehehe

Yes...tu normal..sbb apa kita mkn tu la jd utk susu baby....nk jaga badan mkn tp bsenam...insya allah bdn x la naik sgt

sy mkn je..ade sound kt perut mkn la jwbnye..cuma bdn je ssh nak naik wlpon kuat mkn.😀

Yes mmg lapar selalu. Lps menyusu je lapar.

Makan 6times a day

Xterkire dah