Breastfeeding

Kalau baby saya cirit birit, adakah saya perlu teruskan breastfeeding?

6 Các câu trả lời

Keep breastfeeding sis. Byk khasiat utk baby. Cuba sis try ingat dan stop makan makanan yg buatkan baby cirit birit tu. Makan pun kena makanan yg bkhasiat sbb baby rasa ape yg kita mkn melalui susu ibu tu

Ingat balik sis mkn apa sebelum dia cirit tu Dan elakkan makan atau minum benda tu..teruskan bf je sis susu ibu tetap terbaik utk baby sis🙂

Chuyên gia

boleh dan lebih baik untuk teruskan breastfeeding, jaga kebersihan dan pemakanan juga...

5y trước

tapi kalau dia cirit lagi mcm mana ? Takotnya 😅

Ibu jangan makan bende yg buat baby cirit.

Bleh..terus kan je..

jaga pemakanan