Baby naik ruam pakai sabun apa sesuai ?

Kalau baby naik ruam kat muka belakang telinga atas kepala tu tanda produk mandian xsesuai ke ? Sebab anak saya naik bintik merah kat muka belakang telinga pakai mandian cetaphil .. and nak tanya jugak .. baby kalau mandi dua kali sehari .. dua kali gak ke kena sabun ? Kulit baby nipis kan .. risau pulak .. sory saya first mom so xtahu .. #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

boleh stop dulu guna any sabun dan monitor baby dulu. mandi guna air suam je sbb nk tgok sama ada sabun penyebab ruam atau benda lain macam susu, persekitaran, etc