Boleh kongsi

Kalau baby minum susu formula najis dia memang cair? Itu normal ke? Baby bru 1 bulan 5 hari...

1 Trả lời

kalau susu fm yg sesuai dgn perut baby,biasanya najis baby mcm najis masa menyusu badan. tp kalau cair sgt,kerap berak,najis keras,mungkin susu tu tak sesuai. boleh try susu lain. mcm baby sy masa newborn sy campur susu fm lactogen,najis lembut. masuk 3w najis jd keras. sy tukar ke dupro, najis dia normal balik